Enter subtitle here

GDPR

Cukráreň u babičky s. r. o.

Vážený zákazník,

radi by sme Vás informovali o spôsobe spracovania a archivovania Vašich osobných údajov v súvislosti s požiadavkami nového nariadenia Európskej únie o ochrane osobných údajov, ktoré nadobudne účinnosť 25. mája 2018.


Naša spoločnosť Cukráreň u babičky s. r. o., IČO: 50228331, Lipová 2, 900 45 Malinovo, zapísaná v OR SR BA I, odd. Sro, vl. č. 109748/B, spracúva osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, adresa, tel. číslo, email a v prípade fyzických osôb živnostníkov IČO, DIC, IČ DPH na právnom základe splnenia zmluvy/objednávky/ a splnenia daňovo-účtovných povinností vo vzťahu k štátnym orgánom SR. Účelom spracovania osobných údajov je predaj tovaru zákazníkom a plnenie si zákonných povinností v zmysle platných právnych predpisov SR.

Vaše osobné údaje neposkytujeme tretím stranám s výnimkou štátnych a verejnoprávnych orgánov v prípade kedy nám tak ukladá zákon, najmä daňový úrad, sociálna poisťovňa, zdravotné poisťovne, orgány činné v trestnom konaní, súdy a exekútori a s výnimkou súkromných osôb v prípade ak je to nutné na zabezpečenie platby za naše služby ako sú advokáti.

Vyššie uvedené osobné údaje uchováva naša spoločnosť v zmysle zákona po dobu nevyhnutne nutnú z hľadiska daňovo-účtovných predpisov platných v SR.

Naša spoločnosť zabezpečuje osobné údaje všetkými dostupnými prostriedkami či už fyzickej alebo softvérovej povahy, pričom naše systémy a postupy neustále vylepšujeme.

Máte právo vedieť aké osobné údaje v súvislosti s Vami uchovávame. Toto právo sa nazýva Požiadavka na prístup dotknutej osoby k osobným údajom. Máte právo požiadať o opravu/prenos/obmedzenie/námietka spracúvania/výmaz Vašich osobných údajov, ktoré spracúvame. Toto právo si môžete uplatniť na info@cukrarenubabicky.sk.

Orgán dozoru nad dodržiavaním nariadenia o ochrane osobných údajov je a orgán vybavujúci sťažnosti

Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, Tel.: + 421 2 32 31 32 14, Fax: + 421 2 32 31 32 34, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk, https://www.dataprotection.gov.sk/

V Malinove, 22.5.2018

Tibor Liščík, konateľ